România tăcută. Încă… (II)

Şi-om zice, şi-om scrie, precum Avram Iancu în unul din cele mai cunoscute ordine de luptă: No, hai!

De pe blogul senatorului Dan Voiculescu Trezirea României Tăcute – II şi, în completare, un comunicat al FACIAS 500.000 de cetateni pot schimba Romania! A cincea zi a campaniei
(…) 4 august, a fost inregistrat notarial, conform legii, Comitetul civic de Initiativa privind revizuirea Constitutiei. Comitetul este format din 12 membri din toate categoriile sociale si profesionale – si este deschis adeziunilor din tara.
(…) 5 august, in cadrul unei mese rotunde desfasurate la sediul FACIAS au fost dezbatute ultimele elemente tehnice ale revizuirii, urmand ca pe 8 august sa aiba loc o intalnire finala a reprezentantilor Platformei Civice, care vor cadea de acord asupra articolelor finale care urmeaza sa fie supuse procedurii de strangere de semnaturi.
Pe data de 9 august aceste articole vor fi inaintate Consiliului Legislativ de catre Comitetul civic de initiativa, acesta urmand sa avizeze tehnic textele revizuirii.
Din 9 august campania va beneficia de corturi informative si in Prahova, Targu Mures, Brasov, Botosani, Suceava si Constanta, precum si in alte 5 centre din Bucuresti.

3 thoughts on “România tăcută. Încă… (II)

  1. Pingback: versuri şi muzichii de început de săptămînă | Ţara vorbelor în vânt

  2. Avram Iancu o zîs “No HI !” Nu-i bai, mere şi “no hai” 😀
    Da’ io tot n-am aflat unde semnez 😯
    Banzai!

  3. Apăi nici io da’ răbdare mai e, ce-o mai rămas, da’ mult, nu, titiun mai e …
    Nici opţiuni, la o adică, nu-s prea multe …

Comments are closed.