24 thoughts on “Doi sfioşi însoriţi …

 1. Drăgălășenie, puritate, bun simț, sinceritate și nevoie de supraviețuire. Aceste lucruri mi-au invadat mintea când am dat cu ochii de imaginea celor doi puișori. În afară de ultimul gând, celelalte sunt pe cale de dispariție pentru specia umană. Noroc cu renașterea naturii!

  • Paparazzo m-am şi simţit tot trăgând cu o codiţă de ochi la coana cloşcă ce, din când în când, se uita suspicios la mine …

 2. Pui cu puf de aur moale,
  Şapte sunt, prin curte.
  Umblă-n picioruşe goale,
  Sprintene şi scurte.

  Piuie de viaţă nouă
  Cu un glas ca aţa:
  “Am ieşit şi noi din ouă-
  Bună dimineaţa!”
  (Nina Cassian)

  Nu știu de ce nu au apărut versurile în primul comentariu… 😦

 3. Grozavi sunt. Ma bate un gand sa le arat poza si dulailor mei, dar mi-e ca o sa se indragosteasca de ei, si isi uita menirea de caini. Frumos, Doru!

 4. Ce te faci atunci cand va venii unul care sa-i diagnosticheze cu AH1N1… sau care o fi formula virusului respectiv ! ?Nu-i lasa sa creasca prea mari : la oala , la cuptor, la “ghiozdan ” in ultima instanta . Acum vreo cinci ani cand in cartierul in care locuiesc s-a hotarat ca exista ” focar” de gripa aviara …vacinii mei cei mai destepti au mancat in cateva zile doar gaini fripte , asa incat cand au venit ” aia ” sa le gazeze pasarile …au mai gazat …praful din ograda .Eu am fost mai fraier si le-am predat pentru gazare si…n-am luat gologanii pe ele …nici in ziua de azi .Asa incat te sfatuiesc si pe dumneata sa procedezi exact ca si vecinii mei…aia desteptii !

  • Nu “poci” gândi la aşa ceva …
   O dată că mai durează până cresc şi a doua că nu-s ai mei!
   Eu am fost doar paparazzo!

  • Nu “poci” gândi la aşa ceva …
   O dată că mai durează până cresc şi a doua că nu-s ai mei!
   Eu am fost doar paparazzo!

Comments are closed.