Portocaleza inextricabilă

“Premierul Mihai liniuţă Răzvan Ungureanu, aflat joi la o conferinţă pe teme economice, nu a dorit să spună jurnaliştilor dacă a plecat trântind uşa la ultima reuniune a coaliţiei de guvernare, el începând sa râdă atunci când i s-a adresat aceasta întrebare şi iesind din clădirea în care a fost organizată conferinţa”, relatează, prin preluare, de la Mediafax, Orangenews Hotnews, abţinându-se (şi de mirare nu-i că nu-i) să părerească despre te miri ce axiofobii pudibonde sau implicaţii celeste (mă mir că nu a fost, totuşi, întrebată şi partea vătămată sau nu, respectiv uşa care delimitează coaliţia de guvernare de restul acestei lumi crude, suspicioase şi îndeobşte nerecunoscătoare).

Bietul Hamlet e nu depăşit ci aruncat, cu brutalitate, în desuet! Un nou (prin extrapolare) cargou-cult (excepţional eseu al lui Dan Ungureanu) este pe cale a se produce: a acţionat sau nu a acţionat subit subtilul M.(liniuţă) R.U. ansamblul format dintr-un cadru fix de care se prinde o tăblie mobilă de lemn sau de metal care închide sau deschide această deschizătură (este, oare, vreo cutumă a cuvintelor scurte să fie înzestrate cu definiţii lungi?) ? Dacă da, ba, dacă ba, da plus dihotomiile de rigoare datorate îngrijorării planetare cu privire la semnificaţia teleologică a hăhăielii sastisite din arsenalul la purtător al premierul secund …

3 thoughts on “Portocaleza inextricabilă

  1. Pingback: picătura de suflet – 71 « Colţu' cu muzică

  2. O fi trantit usa de la …frigider ! Lasa-l dracului pai nu vedeti ce privire de…pensionar caruia i s-a furat postofelul cu pensia, are ? Asta-i mai sisi decat Basescu si infinit mai ticalos ! Cocalar de…Oxford ! Am 60 de ani { munca …ioc , pensie …ioc , ca sint prea “tanar ” } si ma intreb adeseori daca voi apuca sa traiesc si eu in tara mea…macar civilizat …ca sa nu mai zic altfel ?!Daca si USL-asii vor adopta aceeasi atitudine, nu-mi ramane dacat sa ma duc la Berceni II s-o scot pe mama din groapa si sa-i iau locul , ca alta solutie chiar nu vad. Aceasta tara nu mai are loc pentru….batrani , chiar daca sint batranii ei .

Comments are closed.