Life in pictures # 22

Trenul lui Costin Comba stă să plece şi pleacă să nu stea ci praf de stele să adune şi să pricestuiască …

Henri Antoine, Giuseppe Grimaldi, Goran Bisic

59 thoughts on “Life in pictures # 22

 1. frumoase…frumoase aceste fotografii de o tristete putin apasatoare dar si usor nostalgica…

 2. Bătrânețea, cu puțin noroc, toți o vom avea! E înduioșătoare de privit, greu de trăit și înmiresmată de povestit! Extraordinar a surprins apusul unei vieți!

 3. Pingback: Științele exact(e) adunate » Blog Archive » Life in Pictures (18)

 4. Punctul terminus, acolo unde veşnicia poate poate fi clipa următoare! Grăitoare imagini:
  -. în faţa uşilor închise…
  -. drum în jos…
  – faţă în faţă cu nemărginirea….

 5. Toți avem nevoie de un sprijin, de un reazem, de o proptă în trecerea noastră; fie că acest lucru se referă la ceva palpabil(gen o margine pentru coborârea unei scări sau o bancă în care să rămână amprenta gândurilor matinale), fie că ne referim la ceva sufletesc. Toate au un rol și toate ne conduc spre ceva: o viață înainte, o viață trăită și pregătirea alteia sau pur și simplu o clipă de odihnă într-o zi obișnuită de … viață.

 6. Prima imagine imi aduce aminte de copilarie, asa imi punea si mie mama manusile legate cu ata, ca sa nu le pierd!
  Multumesc!

 7. Pingback: muzici cuminţi de duminică « Colţu' cu muzică

 8. Beautiful, shadowy shapes in these monochromes! Very artistic! Love the interesting balance in the last photo with large focus on the chairs but smaller on the man seated! And yet the eyes drift to the man reading!

  Just a note, when you are linking to Shadow Shot Sunday 2, please link to the meme somewhere in your post! Thank you so much!

 9. Înaintând în vârstă te aştepţi ca multe lucruri să devină mai facile, bazându-te pe experienţă. Dar simţi că te loveşti de un lucru pe care nu l-ai luat în calcul: să trăieşti în continuare devine din ce în ce mai dificil.
  Fotografia cu ieşirea din biserică m-a impresionat mult.

 10. In fiecare duminica reusesti sa ne arati adevarate momente de viata.Atat de profunde .Multumesc si o duminica minunata iti doresc!

 11. Mi-ar fi placut sa vad un pusti iesind de la biserica si avand in manuta o carte de rugaciuni 🙂 N-are a face cu preotul, nici cu credinta, dar poate era pasionat de vitralii si icoane 😉

 12. Thank you so much for stopping by my blog : )
  I love your black and white pictures here .. especially of the women going down those steps from church .. it has an air of expectation , “will they arrive at the bottom intact?”
  Joy : )

 13. Bună Doru!
  Sunt de acord cu Elena,oare nu se poate opri acest tren!
  O duminică cât mai plăcută să ai!

 14. Doamne, Doru, cat de grea este a doua imagine. Pentru mine scarile acelea inseamna urcarea spre viata, spre viitor, intinerire, femeile acelea merg exact invers. Ce fotografie.

 15. Am privit cu mare strângere de inimă a doua fotografie, gândindu-mă la bătrânii mei… Mi-e greu sa continui acest comentariu, te rog foarte mult să mă scuzi.

Comments are closed.