Wordless Wednesday / Mittwoch ohne Worte # 24

A conversation on cool


57 thoughts on “Wordless Wednesday / Mittwoch ohne Worte # 24

 1. Greu de spus ce exprimă fotografia asta… frică, surprindere, tristețe, senzualitate, uimire! Rămân să o admir în tăcere…

 2. Pingback: Științele exact(e) adunate » Blog Archive » Miercurea fără cuvinte (37)

 3. dincolo de frumusete, are ceva fragil femeia asta.. acel ‘ceva’ care a sucit mintile multor barbati, dar care in cele din urma a ucis-o. faina fotografie..

 4. Superbă fotografie! Atitudine, stil, eleganţă … (şi nu numai). Calităţi şi defecte la un loc formează omul,femeia şi adevăratele ei comori şi mistere (descoperite sau nu). Mulţumim pentru o clipă frumoasă!

 5. Pingback: Stând pe scaun… « • Gabriela Elena •

 6. Vesnicul mister ? Imi place de ea mai mult in poze, decit in filme. Imi spune mai multe cu o privire si un zimbet, decit cu zeci de cuvinte …

 7. Doru, s-au spus mai sus atâtea lucruri frumoase, încât roasă de gelozie şi invidie, apelez la românescul “vulpea neajungând la struguri, spune că sunt acri” şi mă grăbesc să constat satisfăcută, că de fapt aşteaptă ca maseurul să-i aplice diclofenac-gel şi să înceapă şedinţa de masaj pe spatele ce incepe să se cocoşeze!
  Evident că este doar o glumă! De fapt… seduicţie, mister, frumuseţe, rafinament!

 8. A rămas un simbol. Iubit de unii, invidiat de alţii, dar a scris istorie.

 9. Nu a fost frumoasă, nu a avut stil, nici eleganță. L-a avut pe ”vino-ncoace” în cantități industriale ! 🙂

 10. Marilyn nu poate fi imitată. Cred că aici e o bună parte din misterul ei, dar și a obsesiei pentru imaginea ei. O imagine mai vie ca oricând…chiar și acum. Și care nu a fost egalată cu a niciunei femei până azi.
  Inspirat ai fost, Doru! Seară frumoasă!

 11. Cel mai bun exemplu asupra faptului că nu frumuseţea e definitorie. Cred că a avut tot timpul acea naivitate de la început. Să nu spun inocenţă.

  O seară frumoasă!:)

 12. Mi-a plăcut de ea,dar viața a fost vitregă cu ea 😦 !
  În fotografie parcă i se citește frică în priviri.

 13. Pingback: A Mid-Winter Evening Tale « BLOG D'AGATHA

Comments are closed.