“Şeful” statului “a stat timp de o oră”

O ţară aiuritoare şi mereu în contratimp …
Cum de ce?
Monica Macovei, această pururea vestală portocalofilă ne dumireşte că  poziţia UDMR faţă (şi profil) de comasarea alegerilor e încercare de şantaj, ce urâââât, şi au şi vai, săriţi,  domnul Laszlo Borbely crede, aşa mai urban şi nefugărit de D.N.A. că subiectul reorganizării teritoriale trebuie închis până după alegeri, care alegeri?, fostul ministru, mereu sinistrul Sebastian Lăzăroiu, cu o grămadă de timp liber la dispoziţia-i sociologico-plagiatorie salută “Noua Republică” a lui Mihail Neamţu ţistuind a mare mirare: “Nu credeam că Albă ca Zăpada va veni atât de curând”, alt domn, de prin Buzău, Cezar Preda le cere colegilor din PDL să vorbească mai mult de partidul lor şi mai puţin de Mişcarea Populară, care PDL şi care Mişcare, ultramediatizatul calculator al vitezei pumnului băsescian, Daniel Funeriu părereşte, pe la PRO TV, că universităţile sunt  obligate să ţină evidenţa studenţilor şi să vadă ce fac ei după studii, de regulă foştii studenţi şi absolvenţi de restul fac ce pot şi mai puţin ce vreau, o stea a politici externe Iulian Fota, consilier prezidential i-a lămurit pe toţi confuzii, mai mult sau mai puţin severi, că  NATO răspunde de securitatea statelor membre iar Rusia răspunde de securitatea propriului teritoriu iar reciproca, probabil, nu este valabilă dar care nu exclude duplicitarul (ştirea de pe HOTNEWS nu precizează în ce limbă s-a exprimat distinsul), viitoarea actuală doamnă de fier şi consilier de oţel, Andreea Paul Vass se întreabă, limbuto-slugarnico-retoric, dacă există vreun alt tânăr în politica românească hărţuit aşa cum a fost Elena Băsescu, hărţuita Elena Basescu trage cu sete în mingea ridicată la fileu afirmând, biata de ea, că sunt foarte multe persoane care fac greşeli de gramatică, dar nu au fost mediatizate ca în cazul ei, premierul secund  Miluş, alt fost tânăr cicălit al politicii mioritice, decretează, bazându-se pe-un munte de tupeu, invers proporţional cu statura-i şi pre limba lui obedientă că pensionarii nu au fost afectaţi direct de criză. George Becali, nelipsit din vreo revistă a presei zice şi el că aşa cum îl stie el pe Mircea Sandu ca un om echilibrat, niciodată nu a pus mâna prea mult iar Miron Mitrea, pudibond, nu vrea să pronunţe un adjectiv nepublicabil înainte de numele Geoană!
Şi cam atât!

Ba nu, am găsit pe Mediafax, undeva jos, o ştire colosală: preşedinteleee jucăuş şi şeeef al statului (susţinut, fireşte, cum bâiguie Teodor Baconschi “de România care lucrează”) care a fost însoţit de membri ai SPP, a stat timp de o oră într-un supermarket, unde a cumpărat pâine, lapte, fructe, a împărţit dulciuri copiilor şi a băut o cafea.

Protestez, cu vehemenţă, faţă de această manipulare imundă de presă.
Cum adică “a stat timp de o oră”?

6 thoughts on ““Şeful” statului “a stat timp de o oră”

  1. Pingback: Atîtea drumuri fără călători… | Ţara vorbelor în vânt

  2. Io fi fost dor de-o baie de multime…sau s-o fi antrenat, ca deh, la anu’ vin alegerile…in rest, sa ne fie de cap, ca cu capul am gandit cand am decis..vom vedea la anul..

    • O baie mai micuţă …
      În condiţiile în care cred că mai mulţi din SPP tocmai, absolut întâmplător, îşi făceau şi ei cumpărăturile …

  3. Pai poate, stand la coada, a avut din nou senzatia baii de multime. Ma rog, era onaista treaba asta, ca era baisoara, dar… e Basescu, nu? 😀

Comments are closed.