Apel către lichelele apelului pentru respectarea statului de drept şi a democraţiei

Beranger cu o formidabilă postare Aştept un val de indignare şi autoimolare colectivă

Distrugerea structurilor administrative ale ţării prin regionalizare şi desfiinţarea judeţelor tradiţionale, insulta adusă lui Mihai I concomitent cu disculparea lui Antonescu, astea nu-s decât ultimele două picături în hârdăul cu diaree puturoasă pe care Băsescu ni-l plimbă pe la nas de peste şase ani de zile. Aştept nu o indignare tardivă şi molatecă, aştept mai mult de la neamul ăsta emasculat (…) Aştept aşadar ca 6.059.315 de cetăţeni să se revolte, să iasă în stradă şi să ceară suspendarea preşedintelui. Aştept ca 5.277.068 de cetăţeni să iasă în pieţe, să-şi pună cenuşă în cap şi să-şi ceară scuze în mod public pentru că au votat ca ţara asta să fie distrusă. După care, cu coctailuri Molotov şi cu pietre din caldarâm, să ia cu asalt Palatul Cotroceni şi să-l lapideze pe trădător. Mai aştept ca cei peste 100 de aşa-zişi intelectuali (de teapa unui Liiceanu) care în 2007 au semnat apelul intitulat „Pentru respectarea statului de drept şi a democraţiei” să-şi dea foc în direct şi la o oră de vârf, la TVR1 sau poate la B1TV.
Fireşte, la fel de bine pot aştepta ca planeta să se oprească, iar eu să pot coborî de pe ea…

Uitasem de apelul ăla lăcrimos foarte şi spăimos de restul, vaaai, săriţi, rămânem fără steaua democraţiei, vor fi “imense frustrari destabilizatoare în societate, iar condamnarea României pe plan internaţional va aduce prejudicii incalculabile poporului roman”.
Ete mai la vale-n tagged, şi gălăgioşii publici de ieri, tăcuţii şi mulţi dintre ei sinecuriştii de azi.
Eu le doresc nu autoimolare ci să fie sănătoşi. Că descalificaţi oricum sunt.

Advertisement

4 thoughts on “Apel către lichelele apelului pentru respectarea statului de drept şi a democraţiei

  1. O lista pe care nu am reusit sa o citesc pana la capat. Din lipsa de lamai…

  2. Ba, LISTA TREBUIE CITITA PANA LA CAPAT; peste un an sijumatate sau doi, acesti cameleoni vor nega orice amestec in apararea (si prin aceasta incercand sa ascunda ajutorul dat la desavarsirea) haosului pe care construiesc ‘telectualii de la putere !

    • Poate nu importă citirea cât referinţa. Nu o să ţinem minte o sută şi ceva de nume de fripturişti dar ştim unde să căutăm. Mulţumesc pentru sugestie, o să fac un print screen, ăştia sunt în stare să-şi şteargă urmele. A se vedea la case mai mari, gen London School of Echonomics…

Comments are closed.